Alexander Rudin en het 'Musica Viva' Kamerorkest

Het Musica Viva Kamerorkest is één van de favoriete orkestensembles in Moskou dat luisteraars aantrekt vanwege de speciale concertatmosfeer en het verfijnde programma.

In haar interpretaties streeft het ensemble ernaar om terug te gaan naar het originele muzikale concept van een werk, wat tegenwoordig een uitdagende taak is vanwege  de jarenlange traditie van vrije muziekinterpretatie.

Op deze manier krijgen luisteraars een interpretatie te horen die bijzonder nieuw en fris is.

Deze methode is de reden dat een van de vooraanstaande artistieke projecten van het ensemble "Meesterwerken en Premières" is genoemd.

Het orkest wordt al meer dan 20 jaar geleid door Alexander Rudin, een veelzijdig musicus met internationale bekendheid en een professoraat aan het Conservatorium van Moskou.

Rudin heeft enorme invloed gehad op het artistieke karakter van Musica Viva door zijn liefde voor weinig gespeelde muziek, meesterschap in vele muzikale stijlen en een uitmuntende selectie op het gebied van solisten en programma's.

Het orkest heeft regelmatig gespeeld met musici van wereldklasse en heeft meer dan 20 CD's opgenomen.

 

Epkon Artist Management wil Marina Butir (directeur van het 'Musica Viva' Kamerorkest) hartelijk danken voor de geboden mogelijkheid tot samenwerking in het seizoen  2015/2016 en 2016-2017.

Voor meer informative en vragen kunt U contact met hem opnemen:

 

MARINA BUTIR (Executive director)

107023, Moscow, pl. Zuravleva, 1, str.1

Phone/fax (+7-495) 964-1965

Mobile phone +7-926-220-4009

Website: www.musicaviva.ru

Documenten